Green House

6 / 04 / 2019

Dane dotyczące projektu

Lokacja:Szczecin_Krzekowo
Rok:2018
Powierzchnia:270m2
Statuszakończone

Marzenia pary botaników ich rodziny o zielonej ścianie właśnie się spełniają. Całkowita przebudowa salonu w domu z antresolą na Bezrzeczu pod Szczecinem.

Pani Anna i Pan Jan zapragnęli stworzenia zielonego, naturalnego azylu, który jest odzwierciedleniem ich pasji. Starannie dobrane naturalne materiały mają stanowić spójne tło dla niewątpliwej „zielonej gwiazdy” salonu.

 

Pozostałe
realizacje

  • Wszystkie
  • Architektura
  • Metamorfozy
  • Wizualizacje
  • Wnętrza komercyjne
  • Wnętrza prywatne

Zrealizuj swój plan
razem z nami

„Szczęście człowieka nie jest uwarunkowane wielkimi sprawami,
ale małymi szczęśliwymi okolicznościami, które mają miejsce na co dzień.”

Meik Wiking Hygge. Klucz do szczęścia

Kontakt

Napisz do nas